Magnetiseren, Psychometrie, Fotolezen en Huiskamersessies.
Lees meer over Jolanda >>

Wat is magnetiseren?

Het magnetiseren is een specialiteit van Jolanda
Magnetiseren is ook weer niet "eng". Het valt te omschrijving als het doorgeven van energie. We zeggen allemaal eens: "dat is zo'n fijn persoon, als ik daar op een verjaardag ben geweest geeft me dat weer nieuwe energie", of een bepaalde plek is zo inspirerend, dan spreek je ook van het "opdoen van nieuwe energie". Dus wederom een term die helemaal niet eng of zweverig is maar gewoon heel dicht bij ons mensen staat.

Wat Jolanda doet is dus het doorgeven van energie, energie die gebruikt kan worden om het lichaam (weer) in harmonie met zichzelf te brengen. Waardoor stagnerende (=geblokkeerde) energie weer gaat stromen en energietekorten kunnen worden aangevuld.

De negatieve energie die vrijkomt van de cliënt wordt door de magnetiseur afgevoerd. Jolanda zal daarom haar handen regelmatig afslaan om zodoende de negatieve energie niet op zichzelf over te brengen.

Sommige magnetiseurs spoelen hun handen na een behandeling ook vaak af. Dit is gebruikelijk om zelf de negatieve energie weg te werken en niet op een volgende cliënt over te brengen. Het magnetiseren is dus meer dan alleen maar handen "op, boven of rond" iemands lichaam te plaatsen. Het is een manier om samen met de cliënt de energiestromen weer "op orde" te krijgen.