Magnetiseren, Psychomterie, Fotolezen en Huiskamersessies.
Lees meer over Jolanda >>

Jolanda stelt zich voor

De geboren en getogen Noord-Hollandse woonde in Lutjebroek, Velsen-Noord en Alkmaar. Tegenwoordig woont ze al jaren naar alle tevredenheid met haar man Dick in Opmeer. Toen ze een jaar of 20 was had ze veel last van hoofdpijnen die niet op de regulieren manier weg gingen. Jolanda ontdekte toen dat zij deze pijn bij zichzelf kon wegnemen. Later kreeg ze ook de gelegenheid haar familie en vrienden op deze manier te helpen.

Hoewel Jolanda altijd in verschillende functies heeft gewerkt is haar grote passie toch het helpen van mensen vanuit een praktijk als magnetiseur, helderwetende en fotolezeres.

In de loop van de tijd kreeg zij contact met een paranormaal genezer uit in St. Pancras net boven Alkmaar in Noord-Holland. Hij liet haar enkele patiƫnten aan huis behandelen. Dit ging zo goed dat hij besloot om haar op weg te helpen zodat zij zichzelf nog meer kon ontwikkelen.

Vanuit haar jarenlange ervaring heeft zij nu een praktijk voor magnetiseren, psychometrie, fotolezen en het lezen van C.V.'s en foto's voor bedrijven opgebouwd met enthousiaste, trouwe cliƫnten. Zij helpt hen met haar talent, Jolanda's 6e zintuig.


Wat is Jolanda's 6e zintuig?
Volgens Jolanda bestaat je 6e zintuig uit een talent om bepaalde capaciteiten, die wij in wezen allemaal hebben, beter te ontwikkelen en te verfijnen. Met andere woorden: "iedereen" heeft wel iets van een 6e zintuig in zich, maar niet iedereen heeft het talent dit te ontwikkelen. Dit geeft meteen ook antwoord op de meest gestelde vraag die ik (Jolanda) en mijn collega's iedere dag wel gesteld krijgen: "is het eng?"

Nee! Je 6e zintuig is niet iets "engs", sterker nog, het is juist erg menselijk en staat heel dicht bij je en bij de persoon die je ermee helpt. Het zit in ons en het is heel fijn en dankbaar je 6e zintuig te mogen aanwenden in het behandelen en helpen van je clienten."